Services

Een fotoshoot omdat het feest is!
Een fotoshoot in de Fifty Ways Studio is op zich zelf al een feest, maar heeft u een echt een feestje (familie of bedrijf) en wilt u dat fijne moment laten vastleggen, dan zijn dit de mogelijkheden:

Services

Familieportret
Daarbij is alles mogelijk: Samen, het hele gezin, alleen de kinderen of samen met de hond. De fotoshoot vindt plaats in een ontspannen sfeer, we nemen er ruim de tijd voor. Kijk in ons fotoboek voor de beschikbare fotografen. Heeft u vragen? Bel ons voor de mogelijkheden.

Services

Kinderpartijtje op woensdagmiddag of zaterdagmiddag
Speciaal voor de jarige prinses, piraat of cowboy is er een fotoshoot-programma.
De dames en heren zijn na de lunch om 13.30 uur welkom. Na een korte rondleiding gaan we ons opmaken en mooi verkleden. De make-up is aanwezig, de kleding niet, die moet u zelf meenemen. U kunt daarmee zelf het thema van het partijtje bepalen.
Om 14.15 uur eten we een taartje en drinken limonade. Daarna worden de modellen professioneel gefotografeerd in de studio.
Het feestje is om 15.30 afgelopen.
Maximaal 5 kinderen, 25 euro per persoon (exclusief 21 % BTW)
Eén persoon als begeleider is verplicht.

Bedrijfsuitje
Tijdens een leuke dag met uw bedrijf kom je voor een groepsfoto bij ons in de studio.
Voor de opstelling zijn verschillende mogelijkheden. Er kunnen maximaal 15 personen tegelijkertijd worden gefotografeerd.
Inclusief koffie/thee/koekje
Maximaal 1 uur, basistarief 60,- , vanaf 5e persoon 10,- extra. (exclusief 21% BTW).

Servicesteam van de Pacellischool uit Leiden

Model bestellen
Neem je zelf geen model mee, dan kan Fifty Ways een amateurmodel voor je regelen. De kosten zijn 25 euro per uur, dit is exclusief de huur van de studio.

Lunch
Na een ochtend fotograferen heb je trek. Het is mogelijk om tegen betaling van 10 euro per persoon een gedekte tafel te bestellen.


Services