Headlines

 • Petjes van Royal Cannon

  Petjes van Royal Cannon

  Eigenaar van het bedrijf Royal Cannon, Frank, fotografeerde bij ons in de studio zijn nieuwste collectie petten met onze studiomodellen Loïs (links) en Brigitte. U kunt de petten van Frank  vinden op www.rcsnapbacks.nl. Onze modellen zijn ook voor u beschikbaar. U kunt ze boeken via het contactformulier of even bellen.

  Lees meer
 • Haarlem Kunstlijn

  Haarlem Kunstlijn

  Op 2 en 3 november zal Jacqueline van Rosmalen in het kader van de Haarlem Kunstlijn haar werk in onze studio exposeren. Jacqueline van Rosmalen schildert, tekent, fotografeert en maakt objecten. De werken zijn te koop. U kunt onze studio op die dagen bezoeken van 11.00 uur tot 17.00 uur. Van harte Welkom!

  Lees meer
 • filmers, opgelet

  filmers, opgelet

  Sinds kort is de studio ook voorzien van twee daglichtlampen die trapsgewijs tot 700 watt per lamp kunnen worden ingesteld. Zo wordt het voor de filmende klanten een stuk gemakkelijker onze studio te gebruiken. De lampen zijn natuurlijk ook zeer geschikt voor fotografie. De kleurtemperatuur ligt tussen de 5300 en 5500 K.

  Lees meer
 • nieuwe cursussen

  nieuwe cursussen

  Fifty Ways biedt in samenwerking met fotograaf en docent Ronald Schouten en Fotovak Engel weer een cursus Basis Camera Training en een Basiscursus Fotografie aan. De cursus Basis Camera Training bestaat uit twee lessen van twee uur en kost €80,-. De cursus behandelt de instellingen en mogelijkheden van de camera en leert u daar goede keuzen in te

  Lees meer
 • cursus: hoe gebruik ik de studio

  cursus: hoe gebruik ik de studio

  De standaardcursus van de studio over de studioapparatuur is ook nog te boeken. Deze cursus duurt 45 minuten en kunt u elke eerste zaterdagmiddag van de maand volgen of op afspraak. Neem uw eigen model mee. Na deze korte cursus kunt u zelfstandig in de studio werken. De cursus kost €50,-. Boekingen voor deze cursus: fiftywaysstudio@online.nl

  Lees meer
Pagina: < 1 2 3 4 5 >