Headlines

 • Friese dames wijden studio in

  Friese dames wijden studio in

  Na een paar onrustige verhuisweken was het eindelijk zover dat de nieuwe studio op de Tappersweg 14-41 in gebruik kon worden genomen.Deze dames uit Friesland hadden in maart een gezellig feestje bij Fifty Ways. En daarmee was de studio officieel geopend.

  Lees meer
 • bedrijfsfotografie

  bedrijfsfotografie

  Gelukkig vinden veel bedrijven inmiddels hun weg naar Fifty Ways.www.exclusivebusinessretreats.nl  heeft haar modellen in de studio van Fifty Ways gefotografeerd. De aanvraag was voor middag en avond tot 21.00 uur en dat kon natuurlijk.Heeft u ook belangstelling voor bedrijfsfotografie, bel of mail ons dan. Als u zelf geen fotograaf heeft, kun

  Lees meer
 • Verhuisd!

  Verhuisd!

  De Fifty Ways Studio is verhuisd naar een grotere locatie. We zitten nu aan het Spaarne aan de  Tappersweg 14-41/42 maar nog wel dicht bij het oude pand. In de nieuwe studio is een grotere Limbowand gebouwd. De nieuwe wand is 5 meter breed en 3.34 m hoog. Deze wand is vrijstaand, je hebt dus volledig profijt van de breedte. Daardoor wordt de r

  Lees meer
 • CanSew

  CanSew

  CanSew is een bedrijf dat naailes geeft aan jonge meiden en jongens. Om het leren naaien aan tieners te promoten gaf de Knippie CanSew de opdracht een eenvoudig jurkje te ontwerpen en te naaien met jonge meiden. Immers: jong geleerd is oud gedaan.CanSew liet Fifty Ways de modellen voor de Knippie fotograferen.

  Lees meer
 • familieportretten

  familieportretten

  Een belangrijke activiteit in de studio van Fifty Ways is het maken van familieportretten.Het is erg leuk om met elkaar op de foto te gaan. Ook bij deze shoot van de familie Conraads was de sfeer weer erg goed. Het was wel voor iedereen even hard werken, maar de resultaten mogen er zijn.Leuk dat jullie er waren!

  Lees meer
Pagina: < 1 2 3 4 5 >